Terveydelliset jalkahoidot ja hemmotteluhoidot jalkahoitolasta Valkeakoskella

Varaa aika!

Jalkahoitola Apila on terveydellisiä jalkahoitoja ja hemmotteluhoitoja tarjoava yritys Valkeakoskella. Saat hoitolasta vaativatkin jalkahoidot ja myös kynsihoidot.


Jalkahoitola on avoinna sopimuksen mukaan. Koulutettu jalkahoitaja tekee tarvittaessa myös koti-, laitos-, ja työpaikkakäynnit Pirkanmaan ja Hämeen alueelle. Meiltä saat myös hyvät ja hoitavat jalkahoitotuotteet sekä lahjakortit hoitoihin. Saatavana myös kevennysterapiatuotteita.

Vaativa jalkahoito

Jalkahoitola Apilassa koulutettu jalkahoitaja pitää huolta jalkojesi terveydestä. Jalkahoitaja Pirjo Sääksmäki tekee ammattitaidolla jalkojen terveydelliset hoidot ja vaikeatkin jalkahoidot. Yrityksen palveluihin kuuluvat Podofix-kynsienoikaisuhoidot sisäänpäin kasvaneille kynsille. Hoidamme ja huomioimme myös asiakkaat, joilla on erityisesti jalkoihin vaikuttavia perussairauksia, kuten diabetes tai reuma, tai joiden henkilökohtainen jalkojen ja kynsien hoito on sairauden tai fyysisen esteen vuoksi hankaloitunut.


Vaativien jalkojen jalkahoitoon sisältyy perusjalkahoito jalkojen kylvetyksineen, mutta hoitoa täydennetään asiakkaan tarpeen mukaisilla ihon ja kynsien tehohoidoilla. Jalkahoito soveltuu asiakkaalle, jolla on vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia, kuten laajoja kovettumia, kipeitä känsiä, ihohalkeamia tai sisäänkasvavia, paksuuntuneita tai sienikynnen vaurioittamia kynsiä. Hoito tehdään aina sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Perinteiset jalkahoidot ja hemmotteluhoidot

Apilasta saat myös perinteiset jalkahoidot ja erilaiset hemmotteluhoidot. Perinteiseen jalkahoitoon sisältyvät pehmentävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, kynsinauhojen hoito ja jalkavoide. Hemmotteluhoitoihin kuuluvat muun muassa jalkojen rentouttavat hieronnat ja kynsien lakkaus. 


Voit muistaa läheistäsi hoitavalla lahjalla esimerkiksi jalkahoitoon tai hemmotteluhoitoon. Muista myös kysyä myytävistä tuotteista!

Käsihoidot ja parafiinihoidot

Hoitolan palveluihin kuuluvat myös käsihoidot, joissa käsien ihosta, kynsinauhoista ja kynsistä pidetään huolta. Käsihoidot lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, mutta myös rentouttavat ja tuovat ripauksen luksusta arkeen. 


Jalkahoitolani Valkeakoskella tekee myös parafiinihoitoja, joita voin suositella kuiville, väsyneille ja turvonneille käsille ja jaloille. Parafiini kosteuttaa tehokkaasti. Hoidon lämpöterapia rentouttaa lihaksia ja vähentää lihaskipuja ja jännitystä.